IN- & TILLRIDNING

LASTING DRESSAGE

B Y A L E X A N D R A W I R G A R T

__________________________

Utbildning av häst

En trygg utbildning med kvalitet

Behöver du hjälp att rida in, eller känner du att din häst behöver ridas till och/eller utbildas? Jag hjälper dig att lägga en hållbar grund och vidareutveckla din häst!

 

Hos mig kan du lämna din häst och med trygghet veta att din häst kommer ges de bästa förutsättningarna för utveckling. Du väljer själv om du vill att jag ska jobba din häst med regelbunden uppdatering om hur det går, eller om du vill vara med och göra jobbet.

 

Du väljer det upplägg som passar dig och din häst bäst helt enkelt!

Träningsmetoder och filosofi

Lasting Dressage står för hållbar ridning grundat på glädje, och det innebär även att hästen som individ alltid står i fokus framför estetiska ideal. All träning här syftar till att stärka hästen både fysiskt och mentalt, och därför börjar jag alltid med att bygga upp hästens självkänsla. Forskning visar att hästar aktivit försöker kommunicera med oss för att nå sina egna mål, men om vi inte lyssnar kommer hästen förr eller senare ge upp. Av den här anlendingen börjar jag alltid med att träna just detta med hästen: kommunikation. Det handlar också om att göra hästen mer ansvarstagande och orädd. En häst som vet att människor lyssnar är också en trygg och lycklig häst!

 

När den här fasen är, eller börjar bli, etablerad börjar jag hästens faktiska utbildning eftersom den nu också kommer kunna ta till sig informationen. En stressad häst kan inte (precis som vi inte kan) tillgodogöra sig ny kunskap, därför är vårt fokus alltid att först skapa en läromiljö där hästen har möjlighet att lära sig. Därefter tar vi utbildningen från din hästs nivå. Oavsett om det handlar om att rida in, stärka relationen, lösa ett visst problem eller bara utbilda hästen mer. Jag har gedigen erfarenhet av såväl inridning, tillridning, problemlösning som vidare utbildning mot svårare dressyr.

 

Ridningen handlar alltid om att få hästen att balansera upp sig själv och bära sig själv och sin ryttare med stolthet. Ingen träning sker på hästens bekostnad. Utrustning anpassas alltid efter varje individ.

 

Tjänst och offert

Jag tar emot hästar löpande i mån av plats och erbjuder olika utbildningspaket för att tillgodose allas olika behov. Din häst tränas 3-5 dagar i veckan beorende på överenskommelse, får tillgång till nybyggd och öppen box, samt daglig utevistelse större delen av dygnet. Fri tillgång på halm samt flera utfodringar av hö utspridda över dygnet. Bete under sommarhalvåret.

 

 

Priser från 6000 kr/mån vinter

 

 

För mer information och fullständig offert,

kontakta mig via mail eller telefon:

 

Mail: info@lastingdressage.se

Tele: 0730 54 00 91

ALEXANDRA SYRENE WIRGART

Tele: 073 054 00 91

Mail: info@lastingdressage.se

LIDKÖPING

HEMSIDA AV ALEXANDRA WIRGART / COPYRIGT 2017