RIDLEKTIONER

LASTING DRESSAGE

B Y A L E X A N D R A W I R G A R T

__________________________

Investera i din egen utbildning och ridning!

Lasting Dressage erbjuder privatlektioner baserad

på en dressyr som gör din häst hållbar.

 

Ridlektioner

Hållbar dressyr grundad på glädje - så lyder mitt motto. Dressyr ska inte bara vara tillgängligt för alla, det ska vara kul och lärorikt också! Jag individanpassar alltid utbildningen efter just dina mål och din häst. Allt för att just du och din häst ska kunna utvecklas på absolut bästa sätt.

 

För mig är det viktigt att både ryttare och häst förstår dressyren, och varför ni gör vad ni gör. Framförallt är det hästens välfärd som står i centrum, och träningen baseras på lätthet. Att rida ska inte vara en kamp för att nå formen, att rida ska vara som att dansa tillsammans utan något som helst våld.

 

Dressyrutbildningen grundar sig i den akademiska ridkonsten, men likaväl av andra klassiska skolor. Lasting Dressage handlar inte om något speciellt namn på en nisch, utan om att skapa hållbarhet och harmoni. Men fokus ligger lika mycket på att bygga upp hästen mentalt som fysiskt. Din häst ska få känna sig stolt över att få bära just Dig! Unna din häst att få känna sig vackrast i världen.

 

Ridning är lika lätt som det är svårt. Det är som att lära sig att cykla: det krävs mycket träning och balans, men när du väl kan det har du glädje av det precis hela livet.

 

Prislista

Lektion 30 min: 200 kr/pers

Lektion 45 min: 300 kr/pers

Lektion 60 min: 400 kr/pers

 

Priserna är inklusive moms.

Reseersättning (33kr/mil) tillkommer.

 

 

Tränings-alternativ

 

Kunskap ska vara tillgänglig för alla, oavsett ålder, häst eller problem! Därför kommer jag gärna ut och undervisar på din hemmaplan, men det går precis lika bra att komma till mig för att ta lektioner i vår stora paddock. Det finns även box och hage att hyra om det behövs.

 

Bor ni en bit bort? Kanske är kvällsträningar (max 1 timme bort enkel resa) eller en helgclinic (jag reser över hela Sverige) lösningen? Vid kvällsträning bör ni vara minst 4, och vid helgclinic minst 5 personer.

 

Ett populärt alternativ är helgclinics, antingen bara en av dagarna, eller båda. Under förmiddagen får alla varsinn individuell lektion, som följs av lunch och sedan en timmes teori. Därefter fortsätter lektionerna efter teorin. Teorin blir ofta ett uppskattat inslag, och många känner att ridningen blir mycket lättare när de vet varför vi gör något. Bokningar är bindande.

 

Maila mig gärna vid frågor och bokningar. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar just er!

Boka intensiv-träning

Jag tar löpande emot dig och din häst för intensivträning över flera veckodagar eller helgen. Du tränar då 2 gg/per dag med valfrihet över hur långa pass du vill ha. När du är här kan du även passa på att titta på när jag tränar. Är ni fler som bokar in intensiv-träning samtidigt går det också bra att boka teoripass.

 

Bed & box för dig och din häst finns här på gården.

Kontakta mig för prisuppgifter. Välkomna!

 

 

"Tack Alexandra för en fantastisk helg på alla sätt och vis. Det har varit en av de bästa helgerna på länge! Jag har lärt mig hur otroligt viktigt det är att hitta lugnet, slappna av och släppa all prestation."

 

- Matilda och hennes häst Oh Funny

ALEXANDRA SYRENE WIRGART

Tele: 073 054 00 91

Mail: info@lastingdressage.se

LIDKÖPING

HEMSIDA AV ALEXANDRA WIRGART / COPYRIGT 2017